Question
Güncellenme tarihi:
17 Eyl 2016
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Because of your sad bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Yanlış
Either "Because you're sad" or "Because of your sadness" depending on the context
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
ohh thanx@ashitaka1016: