Question
Güncellenme tarihi:
15 Eyl 2016
- Arapça Akıcıya Yakın
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
kendi ve kendisi arasında fark nedir ,nasıl kullanılır?
Cevaplar
- Türkçe
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
Bu kadınla evlenmeyi kendi reddetti
Bıçakla kendini kesmiş
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
Eğer zamir o ise kendi ya da kendisi şeklinde kullanabilirsin
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Ve bir kullanım daha var ama hatırlayamıyorum :(
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
Bu zaten manayı kuvvetlendirmek için
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
Read more comments
- Türkçe
Zamir "o" olduğu için kendi ya da kendisi gelebilir
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
Bir dakika o zaman sen ne demek istiyorsun kendi ödevi mi yoksa Ahmet'in kendisi mi
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
- Türkçe
Peki senin de hayırlı gecelerin olsun
Bu cevap yardımcı oldu mu?