Question
Güncellenme tarihi:
16 Ağu 2018
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Almanca
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I'm pretty behind on homework. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
This means that the person has a lot of unfinished homework to do which they have been avoiding. Generally they use this sentence when they having been having fun instead of doing their homework.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)