Question
Güncellenme tarihi:
12 Eyl 2016
- Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
credit to or give credit to ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Credit to, acknowledges that another person did something or tried to do something.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Endonezce
credit to or give credit to, is meaning to appreciate someone
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İbranice
"Credit" can also mean real currency (money).
Example
Bill:The casino gave me more credit,so i can gamble again.
Bill's wife:god damnit
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça