Question
Güncellenme tarihi:
6 Eyl 2016
- Nepalce
-
Portekizce (Portekiz)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
we saw hardly anything. ve We hardly saw anything. arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Farsça Akıcıya Yakın
hardly in first sentence means that we see any thing so hard
in second one means rarely n not very
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
"We saw hardly anything" means there wasn't much to see, whereas "we hardly saw anything" means that it was difficult to see, or there was a problem trying to see whatever was there
Bu cevap yardımcı oldu mu?