Question
Güncellenme tarihi:
27 Tem 2018
- İtalyanca
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (ABD) hakkında soru
What do you call the linguistic category nouns, verbs and adjectives belong to?
Grammatical roles?
Cevaplar
27 Tem 2018
Featured answer
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
Parts of speech.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?