Question
Güncellenme tarihi:
27 Tem 2018
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
Japonca hakkında soru
Bunu Japonca da nasıl dersiniz? 明天朋友的女儿举行婚礼,我要去参加
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Japonca
我覺得 ”举行婚礼“ 的日語是 ”結婚式を挙げる” 除了結婚式以外我們不用”挙げる“
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Japonca
不好意思。也可以說”葬式を挙げる“。 = 举行葬礼
我不懂 ”中文很6“。 是什麼麼意思?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
6 谐音溜 , 网络流行用语。很6就是很厉害的意思。素晴らしいという意味。看弹幕经常使用,类似88888888888888
- Japonca