Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2018
- Rumence
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Rusça
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
to rent "over he weekend" ne anlama geliyor?
Cevaplar
26 Tem 2018
Featured answer
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Meksika) Akıcıya Yakın
It means that *throughout* the weekend, you will be renting this particular item
Bu cevap yardımcı oldu mu?