Question
Güncellenme tarihi:
15 Tem 2018
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
"I like that it's free." bu doğru görünüyor mu?
Does it mean that I like that because it's free?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Doğru
Yes. I like that it's free = I like it because it's free.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Şili)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Hintçe
- Korece