Question
Güncellenme tarihi:
6 Tem 2018
- İspanyolca (Kolombiya)
-
Japonca
Japonca hakkında soru
Bunu Japonca da nasıl dersiniz? Que significa gambare
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
- İspanyolca (Kolombiya) Akıcıya Yakın
La palabra “gambare” significa “animo”
Si quieres preguntar “qué significa gambare” en japonés, se dice “gambare wa douiu imi desuka”
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Kolombiya)
- Japonca
- İspanyolca (Kolombiya) Akıcıya Yakın