Question
Güncellenme tarihi:
27 Haz 2018
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İspanyolca (İspanya)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
limit ve limitation arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Deleted user
27 Haz 2018
Featured answer
Limit means the maximum amount that something can go/do. Limitation means a restriction to of the ability to do something.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
Limit means the maximum amount that something can go/do. Limitation means a restriction to of the ability to do something.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
Deleted user