Question
Güncellenme tarihi:
25 Haz 2018
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
Hintçe
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Evil ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
As an adjective it could mean something bad, or wicked. As in a noun, it could also mean something bad. It is a “bad deed done by a person” or “someone bad” to be simple. Hope this helps.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe