Question
Güncellenme tarihi:
15 Nis 2015
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İspanyolca (İspanya)
-
İtalyanca
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
mark ve score arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
I believe "mark" is UK and "score" or "grade" is US English.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Mark has different meanings, but some common ones are-
Mark meaning grades/scores.
For example: I got a bad mark in my exam.
Mark meaning stain/spot. For example: You have a mark on your shirt.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)