Question
Güncellenme tarihi:
21 Haz 2018
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
entry ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Entry is the noun of the verb enter.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
What is the difference between ‘entry’&’entrance’?
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Entry is the noun of enter as replied before. Entrance is the location from where one enters a building, train station, stadium, etc. I try here to translate to Japanese: Entrance =入口, Enter = 入る、Entry =入ること
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)