Question
Güncellenme tarihi:
17 Ağu 2016
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Each boy received a present. ve Each of the boys received a present. arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
same meaning, the only difference is that
sentence 1; each is an adj that describes boy
sentence 2; of the boys is a prepositional adv that describes each, which is the subject
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
Thank you for your detailed explanation. It' s very helpful !☺
- İngilizce (ABD)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
@s1033008 no problem~ ahaha
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?