Question
Güncellenme tarihi:
9 Haz 2018
- Vietnamca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
produce ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Vietnamca
- İngilizce (ABD)
It means two things.
Verb: to produce
It means to make something from raw materials.
"Boeing produces many airplanes"
Noun: produce
Fruits and vegetables
Bu cevap yardımcı oldu mu?