Question
Güncellenme tarihi:
9 Haz 2018
- Vietnamca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
effect ve affect arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
effect is a noun so an effect is the result of a change while affect is a verb so it means to impact or to change ("his head was affected and the after effect was crazy")
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?