Question
Güncellenme tarihi:
4 Haz 2018
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
rise ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Arapça Akıcıya Yakın
- Kürtçe
-to increase in level
-to become important, successful, or rich.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Endonezce
Rise can mean the appearance of the sun.
Sun rises from the east.
Rise also means awake.
zombie rises from the dead.
Bu cevap yardımcı oldu mu?