Question
Güncellenme tarihi:
4 Haz 2018
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
transport ve transportation arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
"transport" itself can be used as a noun, can't it?
Why bother lengthening?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Transport can be a verb (i.e. I transport goods to the shop) or a noun (i.e. Mode of transport), but transportation can only be a noun. :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca