Question
Güncellenme tarihi:
2 Haz 2018
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Allah'a ısmarladık ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
that means bye bye, good bye. That is a good wish
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
@angela920808 with a bad translate "we ordered you to god" but it means like "farewell, goodbye" ,
1
disagree
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Programı yeni öğreniyorum.Soruna cavap vereyim.Allah'a ısmarladık, Allah senin yardımcın olsun, Allah seni korusun, Allah daima seninle beraber olsun demek.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
seni Allah'a emanet ediyorum,demek istedim fakat dediğim gibi ingilizcem pek iyi değil biraz çeviriden yardım aldım😄 @Fisebi622
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Tanrı seni korusun gibi bir anlama gelir.
Bu cevap yardımcı oldu mu?