Question
Güncellenme tarihi:
21 May 2018
- Lehçe Akıcıya Yakın
-
İsveççe
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
fellow ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Hollandaca (Belçika)
- İngilizce (ABD)
A fellow: a guy, a dude
As an adjective: my fellow comrades -> this means that they are comrades just like you
Bu cevap yardımcı oldu mu?