Question
Güncellenme tarihi:
18 May 2018
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
Arapça
-
Fransızca (Fransa)
-
Rusça
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
ta ne anlama geliyor?
Cevaplar
Deleted user
18 May 2018
Featured answer
(Referring to the Northern dialect (UK)) ta means thanks
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
(Referring to the Northern dialect (UK)) ta means thanks
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Does ta has any full form or it is simply thanks @Liv66
Deleted user
@Sourabh2612 "ta" is just an abbreviation of "thanks", so it's just simply "thanks" :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Deleted user
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın