Question
Güncellenme tarihi:
2 Ağu 2016
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
Fransızca (Fransa)
-
Korece
-
Geleneksel Çince (Hong Kong)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
'without leave' ne anlama geliyor?
Cevaplar
2 Ağu 2016
Featured answer
- İngilizce (ABD)
- İbranice
@wind93: I agree with @RJ-G. It's most often encountered in the acronym AWL (pronounced A-Wall in the 'states ) meaning: absent without a leave = away and unaccounted for without permission
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
It's a somewhat archaic way of saying "without permission."
Bu cevap yardımcı oldu mu?