Question
Güncellenme tarihi:
2 Ağu 2016
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
dope ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (İspanya) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (İspanya) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
I can think of three different meanings.
1. Cool
"That's a dope car!"
2. Drugs
"He got caught with a bag full of dope."
3. As an insult meaning someone is an "idiot" or "stupid"
"He's such a dope."
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Tayca