Question
Güncellenme tarihi:
16 May 2018
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
wash ve washing arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Svahilice
- İngilizce (ABD)
Examples: "You will wash the clothes" verbe in future tense
"I am washing my clothes" verbe in the present continous tense meaning i am doing it (the washing) as we speak
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Arapça
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)