Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
31 Tem 2016
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
I forget what I'm gonna say now ve I forgot what I was gonna say now arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İbranice
Forget is present tense. Forgot is past tense, meaning it already happened.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
The second one is correct.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?