Question
Güncellenme tarihi:
29 Tem 2016
- Vietnamca
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Almanca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
this test isn't that important ve this test isn't important arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Why "that" is added in the sentence?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika)
@BuddyPretty_206: Just think about it like it is a level of importance (from 0 to 10). If you use "isn't important" it means you don't have to care about it. (level 0)
On the other hand, of you use "isn't that important" it means that it is important but not much (level 6 or 7).
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Vietnamca
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika)