Question
Güncellenme tarihi:
27 Tem 2016
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
involved in mean as well as involved with ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
That you are 'part of' or a 'member of'
In relation to an activity it means you are part of the community or group related to that activity.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)