Question
Güncellenme tarihi:
3 May 2018
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (ABD) hakkında soru
no + plural ve no + singular arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
They mean the same thing. But I usually use no + singular.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
I would usually say “I don’t have any brothers”
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
I would say that neither one is more common
Bu cevap yardımcı oldu mu?