Question
Güncellenme tarihi:
25 Tem 2016
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (ABD)
-
Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
It's your last chance to get this job. If you're still unsure, you'll "have missed the boat". ve you'll "miss the boat". arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Missing the boat simply means missing out on a good opportunity. Missed and miss the boat, doesnt matter which you use (past or future), meaning is the same.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)