Question
Güncellenme tarihi:
29 Mar 2015
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Almanca
İngilizce (ABD) hakkında soru
Lol
What's that mean in English ?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Laugh out loud!
哈哈的意思。是网络词语~
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Laugh out loud, a term only used in online text.
It can literally mean they laughed, or they are just amused.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Meksika) Akıcıya Yakın
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)