Question
Güncellenme tarihi:
23 Tem 2016
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Malezyaca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (ABD) hakkında soru
cherry-pick. Is it means"choose something carefully"? ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Esperantoca Akıcıya Yakın
Yes, it means 'to choose something carefully'.
"I cherry-picked my groceries."
"She took so much time because she cherry-picked her clothing."
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Esperantoca Akıcıya Yakın
@Mariamisme: Not really.
It's rare to hear someone use the term 'cherry-pick' because most people would just use 'pick' or something else.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Malezyaca Akıcıya Yakın
Deleted user