Question
Güncellenme tarihi:
22 Nis 2018
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Türkçe hakkında soru
cıvıl cıvıl ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
canlı neşeli hareketli anlamında ve kuşların ötüşünü anlatırken kullanılıyor
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Neşeli, hareketli, renkli olmak. ( Çocuklar bugün cıvıl cıvıldı. Cıvıl cıvıl bir okul.) Kuş cıvıltısı anlamı var bir de kuş sesi.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Cıvıl cıvıl türkçede canlı ve neşeli demektir. Kuşlar için kullanılmışsa kendilerine özgü sesler çıkarttığı anlamına gelir.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
@Turkish_cute_girl valla ARMY gördüm 😂😂
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Türkçe
- Arapça
@Turkish_cute_girl bu neyin için Allah aşkına benim için mi? ama ben sana teşekkür etmedi ama şimdi teşekkür ediyorum çok iyi cevapladın soruma
- Türkçe
çok göze çarpan , neşeli , hareketli anlamına gelir
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Türkçe