Question
Güncellenme tarihi:
18 Nis 2018
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Rusça
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
a notarized translation ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Tamilce
a notarized document means something that is corrected and certified by an authorized person.. so a notarized translation means a sentence translated by an authorized person ..
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca