Question
Güncellenme tarihi:
4 Nis 2018
- Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? crush
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Hintçe
- Kannadaca
- Fransızca (Fransa)
- İngilizce (ABD)
It means to have romantic feelings for a certain person.
Should probably mention it has more than one meaning. It can also mean to smash something, or crush it.
Bu cevap yardımcı oldu mu?