Question
Güncellenme tarihi:
1 Nis 2018
- İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
vulnerable ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It means you are able to be hurt or attacked. It can be emotional or physical.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Filipino
- Korece Akıcıya Yakın
susceptible to physical or emotional attack or harm..in the words,it means weak
Bu cevap yardımcı oldu mu?