Question
Güncellenme tarihi:
15 Tem 2016
- İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
Japonca hakkında soru
-san, -chan, ve -kun arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
-chan is used often call a girl.
Ex) name is Yui →Yui chan
-kun is used often call a boy.
-San is used often call a man and a woman.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Japonca
-sama is used great man and your respected prson.
Ex)
King and Queen,God
King is said 王 (ou) in Japan.
→Ou-sama
Lady Gaga
→Gaga-sama
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (ABD)