Question
Güncellenme tarihi:
25 Mar 2018
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
So, afternoon tea was a bust. ne anlama geliyor?
What does "bust" mean in case?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Türkçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
Bust means: total failure, a complete waste of time. That is the afternoon tea.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
It means it was a failure. It didn't go well.
Bu cevap yardımcı oldu mu?