Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
17 Mar 2018
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
First of all / in the first place ne anlama geliyor?
「そもそも」と言う意味ですか?
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
first of all, は 「はじめに、」と言う意味で、in the first placeはそもそもと言う意味です。 英語は似ていますが、日本語の意味は全然違います。😊
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user