Question
Güncellenme tarihi:
17 Mar 2018
- İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Türkçe
-
Kazakça
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
atılmak ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe Akıcıya Yakın
Atılmak has a lot of meaning ? Which meaning ? Please firstly can you write english ?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Türkçe Akıcıya Yakın
@hhghkih oh okey 🎈
My father doesn’t speak with me because I kicked out from collage = Babam benimle konuşmuyor çünkü kolejden atıldım.
Suddenly cat leapt for no reason = Aniden kedi sebepsiz atıldı
Leap foward = Atılım yapmak
Bu cevap yardımcı oldu mu?