Question
Güncellenme tarihi:
15 Mar 2018
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
clearly ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Tayvan) Akıcıya Yakın
1. Clearly, this was a good decision.
Clearly in this sentence means “without a doubt” or “obviously”
2. Please speak clearly.
Clearly in this sentence means “in a way that is easier to hear/understand/see”.
3. I wasn’t thinking clearly.
Clearly in this sentence means “in a way that is sensible”.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca