Question
Güncellenme tarihi:
5 Mar 2018
- Yunanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İspanyolca (İspanya)
-
Türkçe
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
hone ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
It means to sharpen or to be better over a period of time. For example to hone your skills means to sharpen your skills (not literally) and get better at it over a certain duration. Hope this helps :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?