Question
Güncellenme tarihi:
18 Şub 2018
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Türkçe hakkında soru
ayağım şiştiler ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
Deleted user
*ayaklarım şişti
(genellikle uzun süre yürüdükten sonra) çok yorulmak anlamına gelir.
means to be tired (usually because of too much walking)
Bu cevap yardımcı oldu mu?