Question
Güncellenme tarihi:
8 Şub 2018
- Korece
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
beck and call ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
@Soonmi it means that if you’re are at someone’s beck and call, you respond immediately. He or she beckons or calls.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@Soonmi
We often use it as a phrase:at someone’s beck and call
It means ready to do something for someone any time you are asked
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)