Question
Güncellenme tarihi:
7 Şub 2018
- Rusça
-
Korece
Kapalı soru
Korece hakkında soru
(으)ㄴ/는 것으로 나타나다 ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
7 Şub 2018
Featured answer
- Korece
남자는 여자보다 탈모에 걸릴 위험이 큰 것으로 나타나다.
대통령 지지도가 5% 상승한 것으로 나타나다
this expression is used in article
when some research shows or reveals significant facts especially like numerial data
Bu cevap yardımcı oldu mu?