Question
Güncellenme tarihi:
30 Oca 2018
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
Vietnamca hakkında soru
Chời ơi. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Vietnamca
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
- Vietnamca Akıcıya Yakın
- Vietnamca
@SaiKen chời ơi is used in south of VietNam , giời ơi is used in north of VietNam these words are used to talk togther ,
if you wirte that need correct is " trời ơi"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın