Question
Güncellenme tarihi:
26 Oca 2018
- İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Arapça
Arapça hakkında soru
وش تسوي؟ ve وش قاعد تسوي؟ arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
It is the same with قاعد or not
قاعد=sit
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
In Saudi dialect is قاعد not something else because I watch one YouTuber and he always says ‘wish ga’ad twsawi?’
- Arapça
It's more slang way when we put قاعد maybe but actually there is no different
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın
Same.
قاعد makes the verb more like present continuous but it's still the same.
أكتب : I write
قاعد أكتب: I'm writing
(And yes the literal meaning of it is sitting)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?