Question
Güncellenme tarihi:
24 Oca 2018
- Korece
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
‘ive exhausted every evil plan in my cabinet’ what does EXHAUST mean IN THIS CONTEXT?? ne anlama geliyor?
Cevaplar
24 Oca 2018
Featured answer
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
It means “used up” :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?