Question
Güncellenme tarihi:
23 Oca 2018
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
blonde ve fair haired arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
I think there are no difference between them 🤔🤔🤔🤔
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
@yotszyauxxi 但是我昨天跟我朋友聊到她的髮色,我以為她是blonde但是她卻堅持不是,她說她是fair haired不是blonde,她是一個俄羅斯人,英文不算太好所以也不好向我解釋差別..
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
fair haired means a boy or man who is liked very much and is treated well by someone, especially someone in authority
blonde means a boy or girl with a gold or yellow hair
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
I'd say it has the same meaning but the usage is different. Fair haired is more used in novels literature while blond is colloquial
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Macarca
Blonde can be very light, gold or nearly brown.
Fair hair is mostly brown with a little bit of blonde (usually golden blonde)
Bu cevap yardımcı oldu mu?