Question
Güncellenme tarihi:
19 Oca 2018
- Fransızca (Fransa)
-
Japonca
-
Almanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Japonca hakkında soru
遅い ve 遅くなる arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
hi @lilibovary ,
遅い is late.(present tense)
遅くなる is will be late. (遅くなる is about the future, its future tense)
hope this helps.
Thank you.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
遅い means late. 遅くなる means be late caused by somethings.
Bu cevap yardımcı oldu mu?